Trebuie sa reuplii bateria!
Funda? :D
Si... daca ti-am fost de ajutor. vot aici : http://www.metin2tim.ro/concurs.php?concurent=printesa
Da, trebuie doar sa o incarci
Asa imi spune si laptopul meu cand nu mai are baterie.
Presupun ca asa e el programat sa anunte cand e bateria goala
Deci stai calma, nu are nimic bateria
Sa dat naiba bateria, asa a patit si fiul meu. Practic nu mai are capacitatea de a stoca curentul si trebuie inlocuita. Pentru acest lucru te avertizeaza ca laptopul se poate opri in orice moment fara avertizare prealabila, daca lucreaza pe baterie, bineinteles. O baterie de laptop in afara de acumulatorii propriu-zisi are inauntru si destul de multa electronica, care este foarte complexa. Problema poate aparea atit datorita proastei capacitati de stocare a acumulatorilor bateriei cit si proastei functionari a,, electronicii" din interiorul ei. Oricum tu nu poti rezolva niciuna din cele doua probleme. In particular, se pot schimba acumulatorii din interior de catre persoane specializate, pentru ca necesita ceva experienta, dar daca problema este de la partea electronica din baterie se schimba degeaba. Poti incerca o chestie, pune bateria intr-o punga de plastic, inchide bine aceasta punga si pune-o in congelator pentru cca 12 ore. Dupa acesta perioada scoate-o, las-o cca 2 ore sa revina la temperatura camerei si incearca sa o folosesti din nou. De multe ori acest tratament da rezultate surprinzatoare, in sensul ca apare un fel de regenerare a acumulatorilor bateriei. Bafta! A si inainte de a pune bateria in congelator incarc-o!
Normal ca trebuie sa o incarci...
Bateria e aproape descarcata si daca se descarca de tot se va stinge laptop-ul.La laptop ai primit un cablu. O parte se baga in priza si alta in laptop. Dupa asta astepti sa se incarce laptopul.
Astept fundita.