anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cu calculatorul. Daca instalez un program nou trebuie sa restartez computerul... iar cand il restartez imi apare ceva de genul ca windows a intampinat o problema si este nevoit sa se restarteze pentru ca aceasta problema este cauzata de virusi sau ceva legat de drivere, iar cand se restarteaza imi apare chestia aia cu safe mode, safe mode with networking...si inca una, sau start windows normal. Dar cand dau dau start windows normal revine la chestia de mai sus cu problema aia. Ce credeti ca are? L'am scanat virusi si virusi nu are.Nu stiu ce sa-i mai fac.astept un raspuns.Mersi anticipat:X

3 răspunsuri:
| m5789932 a răspuns:

Ca sa ai o securitate ok! instaleaza-ti : Avira AntiVir+Zone Alarm+Malwarebytes; si te asigur eu ca nu o sa mai ai nici un fel de problema cu windows-ul sau oricealtceva... toate 3 aplicatiile sunt gratuite! le gasesti pe blogu meu, daca nu te descurci sa le iei de pe net! Ceea ce ai patit tu, e mai mult ca sigur de la virusi!

| andy_3925 a răspuns:

Mi se mai intampla si mie cateodata... Cel mai sigur ar fi sa iti faci o copie in D la lucrurile cele mai importante ca sa te asiguri ca nu le pierzi.Si reinstaleaza-ti windows-ul.Cred ca e cea mai buna solutie.
Baftawinking

| mirelgmm a răspuns:

Reinstaleaza windowsul...cred ca e singura sansawinking