| andreea94dia a întrebat:

am si eu o problema cu messu.in ultimul timp nu se mai deschide, nici el nici pagina de la yahoo mail, nici facebook-ul si probabil tot ce tine de adresa de mail. mi-am reinstalat windowsul dar degeaba, problema e aceeasi.la mess imi spune sa bifez casuta legata de proxy server din optiiunile browser-ului, cand vreau sa deschid pagina de mail imi spune ca nu ma poate conecta deoarece conexiunea nu este foarte buna sau trebuie debifata casuta ce tine de proxy server.am mai citit despre astfel de probleme pe net si am incercat sa vad daca antivirusul imi sterge toate cookies-urile sau daca browser-ul este adaugat la exceptiile de la firewall. dupa cum se poate vedea habar nu am ce sa mai fac...asa ca va intreb pe voi ce trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
| andtim a răspuns:

E posibil sa fie si de la net! daca nu merge cu alte iduri sau conturi incearca sa vezi daca nu cumva ai probleme cu conexiuneawinking

| andreea94dia explică (pentru andtim):

Pai celelate site-uri merg f bine nu am probleme cu ele

| BlackJoker a răspuns:

Nu cred ca ai ce face, creeazati o alta adresa de mail si schimba adresa de mail de pe facebook sau de pe ce site esti inregistrat cu mail-ul care nu mai merge si gatabig grin.

| andreea94dia explică (pentru BlackJoker):

Chestia e ca pe mine nu ma lasa sa intru absolut deloc pe yahoo, deci nu mi se deschide pagina, insa am un alt id si nu ma lasa la intru de pe el.chiar nu mai stiu ce sa fac

| corina127 a răspuns:

Ca la mine nu-ti merge poate fi si de la mess nu se stie ca eu mi-am loat mess 8 si mi-a mers foarte bine de la mess poate sa fiebig grin