| Unknown1318 a întrebat:

Am si eu o problema cu Yahoo Mail. Nu primesc nici un mail care mi-a fost trimis si nici mailurile pe care le trimit eu nu le primiste corespondentul. Ce as putea face?

13 răspunsuri:
| Predator30 a răspuns:

Reinstaleaza mozila sau ce folosesti pentru mail, sau incearrca cu alt browser succes o zi placuta!

| Unknown1318 explică (pentru Predator30):

Alta idee? Nici asa nu a functionat sad

| Predator30 a răspuns (pentru Unknown1318):

Interesant,si nu iti da nici o eroare sau ceva de genu? Sau nu se intampla nimic...

Nu se intampla nimic, imi apare ca mail-ul meu s-a trimis. Am incercat de pe mail-ul mamei sa imi trimit mie mesaje si la unele ii da eroare, iar la altele spune ca se trimit.

Si tu emailu il ai la sfarsit cu yahoo.co.uk sau yahoo.com? adica am2 mailuri sunt la fel?

Aman2 sunt cu yahoo.com la sfarsit

Cred ca ii prea aglomerat traficul de la internet, altceva nu poate sa aiba, mai uitate putin pe la optiuni sa nu ai blocat ceva...

Problema asta nu e de azi, de cand mi-am facut noul mail e asa. M-am uitat la lista cu adresele blocate si nu am nici una blocata...sad

Atunci nu stiu cu ce sa te ajut, chiar nu stiu de la ce poate sa fie, chiar imi pare rau ca nu pot sa te ajut, eu am incercat dar chiar nu stiu de la ce poate sa fie...

Stai linistit! Iti multumesc oricum pentru timpul acordat happy

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

E cam stranie problema ta.
Ai verificat daca te poti loga pe Messenger cu ID-ul respectiv?
Intra la Account Settings si verifica toate setarile de acolo, daca nu.
Schimbarea browserului nu are nici o legatura.
Problema poate fi ori de la serverele lor, ori din setarile tale.

| Unknown1318 explică (pentru MrAnderson):

Pe messenger pot intra cu id-ul, nu stiu sincer ce are, ca e de ceva timp promblema asta...

| dyanakitty a răspuns:

Nu stiu probabil ai adresa de foarte mult timp?/