Ar fi 2 metode:
1. Microsoft fixit un softulet de pe site-ul lor http://go.microsoft.com/? linkid=9643528
2. Am patit si eu asa ceva si am scos tot din priza si din mufe monitoru toate usb-urile, cablul de 220 din sursa de curent ABSOLUT TOT inclusiv bateria de la bios ATENTIE trebuie reconfigurat bios-ul dupa aceea mai ales data si ora altfel vei avea erori de certificate in windows din cauza datei.
Lasi asa calculatoul 30 de minute si conectezi totul la loc incepand cu 220-ul, usb-urile si la final bateria bios-ului nu-ti fie frica fiindca nu ai decat tensiuni de maxim 12 volti mie mi-a mers cu metoda asta.
Asta cu cablul 220 din sursa e buna.Si de unde stie pc-ul ca ai scos cablul din sursa? Poate din priza de curent vrei sa zici ca doar nu o sa faca aceste operatiuni sub tensiune. Scoaterea bateriei pentru 10 minute e suficienta daca nu sunt alte probleme hardware.
Ramana curent rezidual si prin sursa si pe placa de baza prin condensatorii mai mari bateria de bios reseteaza setarile pe default atata tot
Intre timp am gasit problema Cica s-a defectat un port USB si nu recunoaste nimic pe cand celalalt merge perfect...Eu sunt varza la pcuri dar mersi de ajutor!
Nu e din cauza windosului poate s-a defectat dutil la reparat sa nu mai apare si alte probleme mai grave
anonim_4396 întreabă: