Pai eu asa fac. pun familia intr-un teren.cumpar terenul. dau ctrl+shift+c si apare sus acolo o dunga.acolo scrii motherlode si iti da 50000 de dolari.mai bagi codul de cate ori ai nevoie. apoi te duci la oras si dai click pe buldozer.cu buldozerul distrugi terenul pe care ai familia (nu te teme ca oricum banii de pe teren ii primesti la loc si pe acel teren poti face case. faza e ca doar ii muti de pe teren). si acum pot cumpara o casa. daca tot zici ca tot 20 cred ca ai o problema cu simsul.
Pai... duci familia intr-un loc gol fara casa, si bagi codul, si SALVEZI ca poate tu nu salvezi si raman tot cu 20 de simoleoni!
Sper ca te-am ajutat`!
Hi! Pai, poti sa apesi Ctrl Shift C (iti apare sus o bara) si scrii acolo ''motherlode''
Am incercat si cu codul de bani. dar oricati bani le-as da, dupa ce ies din casa tot 20 au
Am si eu o problema cu sims 2 si totul a inceput de cand am Windows 7 Ultimate Am originalul sims 2... de fapt am mai multe, dar de la un timp, intru in joc, nu ma mai lasa sa construiesc case... si atunci cand apas pe un sim sa flirtrez sa vorbesc sau din astea pur si simplu imi dispar foarte repede acele comenzi.Si la unele obiecte la fel Eu am CD original si pana acum nu mi s-a mai intamplat! Va rog ajutati-ma
Ar mai fi o solutie : atunci cand ai terminat de creat, si iti arata orasul, dai ctrl+shift+c si in casuta aia de parole, scrie familyfunds Numele Familiei 100. 000 sau cati bani vrei! Functioneaza. Eu asa fac Si daca se poate va rog veniti cu un sfat si la problema mea
anonim_4396 întreabă: