Multa vorba saracia omului,numai fiti ironici domnilor experti!
Jailbreak este mai pe romaneste decodarea telefonului,este ilegal ca de altfel orice soft de decodare(asta nu a impiedicat pe cineva sa nu isi decodeze telefonul ), si se gaseste pe net, problema e ca destul de complicat si daca nu te pricepi, nu te baga!
Dupa jailbreak, folosesti telefonul ca si inainte(in toate retelele) numai ca daca vrei sa ii faci upgrade se codeaza la loc(deci nu ii faci :.
Cam asta e.
Ce este asa de complicat? In 3 pasi il faci.
Jailbrake e ceva cu care poti sa iti upgradezi telefonul, este interzis de Apple deoarece daca ai iphone 3gs poti sa ai ios5 de la iphone 4s e o chestie de marketing am auzit ca acum mai nou nu e prea legal (doar am auzit)
Ne vor baga la puscarie ca punem ce soft vrem noi pe deviceul nostru. Un soft care vine gratis cu telefonul de altfel. Jailbreak face garantia nula doar. Este ireversibil, si cum am zis ai acces la functii / installuri neacceptate de bill gates, ahhh nu asta zi, cum il cheama de a murit. Era el chel si umbla in blugi... Steve jobs ma!
Eu zic sa mai astepti, strange bani si i-ati un iphone 4, toata lumea are 4 si 4s apare si 5 si tu iti iei 3gs, nu iti recomand, si nu umbla cu jailbreake, lasa-l asa ca o sa-l strici repede daca te bagi, iti zic pentru ca eu nu aveam ce face si am stricat telefonul s-a codat, etc, l-am dat la bani de nimic
Draga mea/dragul meu eu am Iphone 3GS si nu i-am dacut sa ceva si totusi pot vb pe el nu are nimic