Intri la filtre-blur-si gaussian sau more blur. selectezi o pensula cu diametru mic, maresti poza cu lupa mult si dau cu pensula peste fond -clasa. Blur-ul amesteca pixelii in zona unde dai si clasa va aparea in ceata, mai vag iar tu foarte clar. poti da inca o data peste fond, va fi si mai multa ceata si diferenta dntre voi si mai mare.
Pai sa fie selectata imaginea (sa fie cadrul ala pe margini) si dai click dreapta pe imagine si-ti apare un menu alegi "Arrange", iar apoi "Bring to Back" adica respectiva poza merge "dedesubt". Daca vrei si un efect de transparenta poti alege "Blending Options" si misti sliderul stg-dreapta la campul "Opacity". Mult succes!
Pune efect de brightness pe toata poza si da-l foarte mic (nu exagera) apoi folosind stergi tot ce e pe tine. In felul asta tu vei fi mai deschis la culoare decat ei iar tu vei iesii in evidenta.
P.S.: Efecte pui de jos de tot din dreapta unde ai Layerele, este acolo un cerc jumatate alb jumatate negru. Bafta.
Buna Nicol eu nu gasesac nici unde un photoshp mie mi-ar trebui acesta http://www.youtube.com/watch?v=WTSRkkY53YE sis a efectueze miscarile astea dar nu gasesc va rog care ati putea sa ma ajutati ca poate eu nu mai intru pe acest sait bagati id purtansergiuc a caut deja de muult timp si numa de prostii dau am si facut o data windowsul pentru photoshop ca numa virusi de el aveam