| Whisky a întrebat:

Am si eu un CD-player din acela mai vechi care merge cu CD in el. In pachet am avut si un cablu pe care il bagai la TV si se auzea in AV2 muzica de pe CD. Acum mi-am luat un televizor nou si are mult mai multe Av-uri ca sa zic asa: AV1, AV2, AV2-S, AV3, AV3-S, AV4, HDMI, TV, PC. Am bagat cablul de la CD player in TV si nu a mers. Mufele(rosu, galben.alb) le-am bagat la locul lor in TV si acolo este o sageata pe care scrie AV3. Am incercat de multe ori si nu merge. Credeti ca este o problema a televizorului?

2 răspunsuri:
| sudsuinededouaori a răspuns:

Pai ar trebui sa mearga cu mufele rosu si alb, cel galben e video in. Iar functia A/V de fapt e Audio-Video si ea depinde unde bagi tu mufele alea in prima a 2 a sau a 3 a restul sunt s video si hdmi pe care nu le folosesti pentru ca cd-player nu are iesire si sunt mai mult pentru video. Incearca sa pui corect mufele din cd-player in cele cea alba si rosie, astea sunt Left si Right de obicei. bafta.

| virusake a răspuns:

O sa gasesti pe telecomanda un buton "input". Apesi pe ala, o sa iti apara o serie de conexiuni. Apesi AV3 si o sa ai sunet (eventual si imagine).