Da, acolo cu numerele care are AV/ON. La unele televizoare au: AV/ON, AV(simplu), apesi acolo, reIncarci si vei vedea ca se incarca si iti vei baga toate programele. Sper sa te ajute. Funda?
De pe telecomanda. Pe telecomanda vei gasi AV/ON (acolo se bag programele). Si eu am tot la fel televizorul si la fel mi-a facut. Sper sa te ajute. FUNDA?
Nu am nimic cu AV/ON. Am ( in afara de numere si volum si sagetile de schimbat programele ) am source, hdmi, ttx/mix, pre-ch, ch list, ( in afara de smart hub si mute ), menu, guide, tools, info, return, exit, a,b,c, d, p mode, srs, dual i-ii, e-manual, p-size, ad/subt. Cam atat. Da dau fundita dar spune.mi si mie cum sa fac.
Nu nu am nimic de genul oricum nu mai conteaza nu este cum ai spus tu pur si simplu intri in Canal si setezi de acolo nu trebuie nici-un buton. Intri in Smart HUB si alegi Program si ata ete. . Dar da iti dau funda pentru ca tot te.am stresat atat. Scuze .
Da, acolo cu numerele care are AV/ON. La unele televizoare au: AV/ON, AV(simplu), apesi acolo, reIncarci si vei vedea ca se incarca si iti vei baga toate programele. Sper sa te ajute. Funda?
Da am rezolvat-o. Multumesc oricum.