| 1992 a întrebat:

am umblat la telefon sa-l curat de praf, nu l-am desfacut de tot ca nu aveam cum, dar acum nu mai merge tastatura, deloc straight face. Ce pot sa fac, cum as putea sa-l repar eu(daca ii zic tatalui o sa umble el si daca il repara se uita si la mesaje :-s); cat costa sa-l duc a reparat.:d

9 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

In primul rand trebuie desfacut complet... adica fata de prerferat si verificat daca e(depinde de tel) ori mufa desprinsa de la tastatura ori folia de pe circuit am zis depinde de model.

| 1992 explică:

Nu pot sa-l desfac pentru ca nu am surubelnita d-aia speciala...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa 1000 de mi de si du-te de unde l-ai cumparat iar daca nu se rezolva returneazal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

15lei

| andrei_3624 a răspuns:

Du-l la un service sa-l repare costa inre 10-20 lei

| liviuThemma a răspuns:

Simplu scoate cartela din el si apoi dail tatalui tau. Si asa nu o sa poata sa vada nimic. Sper ca te-am ajutat.

| roxanne_7691 a răspuns:

Pai acum depinde de cat de grava e problema. ai face bine sa mergi si sa intrebi la un centru si apoi sa stii ce sa faci. Ti-as recomnada se te mai uiti la conexiune si sa incerci sa apesi cu un obiect subtire(varf) din cauciuc in locul unde fac butoanele contactul iar daca nu merge inseamna a intr-adevr are el ceva. Iar in privinta mesajelor scoate-ti cartela si pune alta. Acum depinde de telefon daca raman mesajele... Sper ca ti-am fost de ajutor. fundita?big grin

| georgianastefania a răspuns:

Mai desfa l o data si la pui la locul lor... trebuie sa fii atent daca folia de la tastatura face legarura cu placa de baza a telefonului. daca nu. inseamna ca ai deranjat ceva in el cand l ai sters. te poti duce la un diler ca sa ti l repare. iti ia cam 100 de lei.

| georgianastefania a răspuns:

Buna.desfa l din nou si vezi daca folia tastaturi face legatura cu placa de baza a telefonului.nu conteaza ce tip e el. tastaturile se aseamana. daca nu merge dupa asta inseamna ca atunci cand l ai sters ai deplasat ceva din greseala ceva care nu mia face contact.depinde si cu ce l ai stars. s-ar putea sa fii sters ceva din el da l ai dat cu alcool. oricum daca mergi la un diller s-ar putea sa ti zica, ca nu are ce i face.