| catygirl a întrebat:

Buna! Am un aparat foto Nikion si din greseala l.am scapat jos si nu se mai inchide chestai aia care face poza. Dar el se inchde dar imi apare"eroare de obiectiv".Am incercat sa scot abteriile dar degeaba.Ce fac? Nu vreau sa afle mama si tata ca dabia l-am luat de 2 luni

Răspuns Câştigător
| gabieagle999 a răspuns:

Atunci cand l-ai scapat s-a stricat mecanismul de deschidere a obiectivului.Eu zic ca mai bine ar fi sa le zici parintilor tai ca pana la uurma le trece.Du-l la cineva care se ocupa cu asa ceva.Nu costa mult.

7 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Dul la un servis... nul desfa tu e blocat

| Grimmjow69 a răspuns:

Probabil ai spart lentila si de aceea iti da eroare.

| AdrenalinTm a răspuns:

Ia sarit o rotitza de la obiectiv trebuie sal duci la un service te costa 40 de lei dar til tine 3-4 zile

| AndRobert a răspuns:

Pai trebuie neaparat sa le spui ce s-a intamplat si sa le ceri scuze si dupa aia zici:promit nu am sa mai scap de data asta, si dupa aia parinti tai te vor ierta si apoi puteti sa va duceti la reparati electrocanisce sau ceva de genul asta si gata, sper ca te-am ajutat bafta?

| Life33 a răspuns:

Incerca sa-i scoti bateriile si se le pui la loc va functiona daca nu incerca sa misti cu mina obectivul se va repara la loc eu tot asa am patit si l-am reparat...

| ffffffffff111 a răspuns:

big grinbig grinbig grin esti cascata
dul la reparatii, oricum mai devreme sau mai tirziu vor afla smug

| catygirl explică (pentru ffffffffff111):

De fapt nu eu, ci prietena mea.....si a aflta mama.=]] cel cu '
'ffffffff 1 1 1'