Buna stiu care e problema deoarece am si eu un BlackBerry 8800 dar daca vrei net trebuie sa-l duci la un operator ca sa iti faca un abonament special pentru BlackBerry sper ca ti-am fost de folos...
Suna la 444 si urmeaza instructiunile pentru internet pe mobil si vei primi un mesaj cu configurarile internetului, daca nu vei primi mesajul de configurare trebuie sa iti faci tu manual setarile
Daca reustesti te sfatuiesc sa nu descarci nimic cau trafic de date limitat si nu iti zic cand depsasiesti eu am acum la facuta 500 de lei inloc de 25 de lei
Pai te uiti in setari la conectivitate...Acolo ai ceva cu netork si nu mai stiu ce. Dupa ii setezi de acolo la o chestie(nu stiu cum se cheama exact)la care iti apar vreo 3 numere de genul 8600... Tu trebuie sa setezi AUTOMAT! In unele locuri nu prinde semnal asa bun si nu te poate conecta la internet cu viteza dorita! Asa ca trebuie sa ii dai automat! Sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA?
Suna la relatii cu clientii si cere setariele pentru telefon sau cauti pe net si il setezi tu
Stiu eu dai cu el de pereti pana merge sa stii ca e buna varianta am inkerkat
AvalohAlyn întreabă: