| NoOneCanSeeMe a întrebat:

Buna am un card micro SD de 2 gb si are prostia aia de write-protection si deci nu pot sa pun nimic pe el nici sa sterg am incercat sa il formatez de pe pc si nu ma lasa din cauza programului ala sau ce e..pe telefon imi zice ca l-a formatat dar tot ramane protectia aia. Si pe telefon, pe card cred ca am gasit unde este programu ala dar nu il pot strege imi arata un lacat si atat nu ii pot face nimic.straight face ce ii pot face? si daca mi-as lua cablu de date, oare tot nu m-ar lasa sa pun melodii pe card? pls helpstraight face

Răspuns Câştigător
| traveler a răspuns:

Uite aici un soft ce iti sterge definitiv ori ce ai pe el:http://www.softpedia.com/......Tool.shtml
Atentie introduci cardul in cititor, apoi iarasi atentie sa fii sigur(a) ca selectezi stikul tau cardul etc si apoi continui operatiunea.Acest program iti readuce cardul la parametrii din fabrica.Succes

2 răspunsuri:
| thecakeisalie a răspuns:

Nu e nicio protectie, vezi ca pe o parte a cardului ai o chestie pe care poti sa o dai in sus sau in jos. Aia e write protection. Joaca-te si tu cu ea pana iti apare ca nu mai e protejat.

| radumarius0401 a răspuns:

Da... pe adaptor in partea stanga ai o barna mica?(un butonas)
el este pe lock adica tras spre jos! tragel spre sus si va merge! deci mai pe intelesul vostru e devina adaptorul nu cardul!