| GicaMugurel101 a întrebat:

Buna! Am un computer de la Myria, recent i-am adaugat un SSD si o placuta de memorie de 4gb Ram. Mi s-a recomandat sa-i adaug si o placa video pentru o performanta mai buna, imi puteti spune careva cum sa caut si sa aleg sau daca puteti sa imi recomandati chiar voi?

Link PC: http://myria.ro/......linux.html

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Sistemul e extrem de slab, nu castigi aproape nimic punand o placa video mai buna, vei obtine doar o placa video ce va sta majoritatea timpului nefolosita.
In traducere pentru tine : bottleneck. (fie procesor mult mai puternic decat placa video, fie cazul opus, adica ce doresti tu sa faci.)
Nu pierzi nimic fata de ce ai acum, insa nici nu castigi mare lucru, sa se justifice investitia.

Daca chiar vrei sa incerci, poti pune orice pana la maxim gtx 750 Ti.
GTX 650 de exemplu gasesti ieftin pe piata SH.

Ai mai putea pune chiar si o GT 1030, de fapt aceasta ar fi poate cea mai potrivita alegere, pentru ca o gasesti inca noua, la majoritatea magazinelor.

Ce as face eu: as cauta pe OLX in orasul meu GTX 650 cu 2GB.
Ar trebui sa gasesti la 150 ron cel mult.

| NLS a răspuns (pentru NLS):

Merge si gtx 660, daca gasesti,
Insa nu recomand GT 710 sau GT 730 (eventual GT 740 ar fi o alegere decenta, dar orice ai lua, alege placi care au 2GB memorie video, sau 3GB).

3 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Cauta ceva pe siteul diablo computers. Ei am vazut ca au placi grafice pentru procesoare mai vechi. Ceva cu 2, 4, 8 gb de ram. Pe aici.

| RealKing01 a răspuns:

Sunt slabe specificatiile, ai nevoie de un calculator performant care sa ruleze jocuri. De exemplu 8GB RAM SI 1TB HDD sau SSD 1TB.