| ciambela a întrebat:

am un HP, care initial l-am cumparat cu tot cu cd-urile Windows vista home basic, drivere, software. Mai tarziu, am inlocuit Vista HomeB cu Windows 7. De atunci imi apare eroarea: videodriver Intel graphics stoped responding... si nu stiu mai ce. Acuma as vrea sa trec inapoi la W Vista Home Basic(mai am cd-urile originale). Cum sa fac acest lucru? Va rog cineva sa-mi explice pe pasi, ce si cum... Multumesc anticipat. Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Iwao a răspuns:

32bit Win7 graphics Driver
https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=22610

6 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

Pai eroare poate fi din cauza ca nu ai instalat driver-ul care trebuie sau este corupt driver-ul. iti recomand sa actualizezi driver-ul la ultima versiune. ce versiune de hd graphics ai?

| ciambela explică (pentru al3xander):

Mi-i rusine dar nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare, unde trebuie sa ma bag sa aflu? am gasit aici ceva, dar nu stiu daca e corect. mobile Intel R 45expres windows 7

| al3xander a răspuns (pentru ciambela):

Foloseste utilitara asta http://www.techpowerup.com/gpuz/

| Iwao a răspuns:

Clic dreapta pe computer\properties\device manager\la display adapters ar trebui sa ai un triunghi galben daca driverul placii video nu este instalat, in cazul in care este clic dreapta pe el, update driver software (sa ai CD-ul cu drivere in DVD-ROM)\selectezi "Browse my computer..." cic "Browse" si selectezi litera careia ii apartine dvdul\next...pc-ul isi cauta singur driverele necesare de pe CD.Succes!

| ciambela explică (pentru Iwao):

"Intel graphics accelerator drivers for windows vista r stopped responding"- iata asta este eroarea, cu toate ca am windows 7. Nu stiu... am la cineva cu calculatorul si mi-a reinstalat windows 7 inca o data, si zice ca totul o sa fie bine, cand vin acasa iar aceeasi problema. De ce apare? Eu m-am gandit poate trec iar la Vista Home Basic, ca nu e mare treaba daca e mai vechi. Ce ziceti voi? Va rog... raspunde-ti.

| ciambela explică (pentru Iwao):

Am intrat pe acest site, mi-am rezolvat problema. Thanks...