| Pupacel a întrebat:

Am un iphone 4. Stiti vreo aplicatie care mi-as putea sa o descarc in App Store de inmultire de like-uri pe facebook?
Ofer funda celui mai bun raspuns!

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu există așa ceva. Vrei like-uri? Cotizezi frumușel la fb ca la fisc și-ți promovezi pagina, și apoi o să ai șanse, atenție doar șanse, să primești 100 like-uri cel puțin.Succes

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Sper din suflet ca nu exista asa ceva. Suferi de like'uri pe Facebook? straight face
Geeez! Ce preocupari au unii...

| DeyCj a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

...la care se adaugă și userii ce-și fac selfie-uri la 2 minute sau care postează orice fac pe fb. Dezgustător... oameni frustrați și complexați ce de ar muri fb-ul s-ar sinucide laughing), la care se adăugă faptul că-s cei mai vulnerabili pe post de victime a furturilor cibernetice, sau, de exemplu, de vor să se angajeze și viitorului șef nu-i place ce postează pe fb vor fii respinși la interviu, numa de asta, dar desigur ignoră asta.
Tu ai fb? Eu unu n-am și exist(unii au vorba că n-ai fb nu exiști, prostii de doi bani) mult mai bine decât să fiu controlat de o rețea socială aparent inofensivă dar real ce face phishing de date neautorizat din pc-urile userilor, și multe alte chestii la limita legii, chestii ce violează intimitatea user-ului și îngrădește dreptul al liberă exprimare și acțiune a acestuia. happy

| Ralucaa69 a răspuns:

Nu inteleg! Aveti mania like-urilor?

| Pupacel explică:

Aveti dreptate! Nu o sa ma mai las influentata de asta..Va multumesc ca mi-ati deschis ochii. Pentru raspunsurile astea v-as da la toti fundita.