Incearca sa il scanezi poate ai vreun virus ceva. De la hard disk nu cred ca e pentru ca in general nu te lasa sa intri deloc in windows sau ti se inchide automat. Nu se incalzeste laptopul daca il folosesti mai mult de 10-15 min? La mine tot la fel se bloca si se inchidea singur dar era si foarte cald mai ales in partea stanga a tastaturii si era de la fan-ul ala care raceste laptopul. Poti sa incerci totusi sa ii instalezi alt windows si daca problema persista intri in bios si ii testezi hard disk-ul, memoria (ram-ul) si vezi daca e totul ok!
Se blocheaza in ce sens? Adica nu intra in windows si ramane asa? Se deschide si programele raman blocate? Explica putin cu mai multe detalii daca vrei un raspuns cat se poate mai corect!
Incearca sa il scanezi poate ai vreun virus ceva. De la hard disk nu cred ca e pentru ca in general nu te lasa sa intri deloc in windows sau ti se inchide automat. Nu se incalzeste laptopul daca il folosesti mai mult de 10-15 min? La mine tot la fel se bloca si se inchidea singur dar era si foarte cald mai ales in partea stanga a tastaturii si era de la fan-ul ala care raceste laptopul. Poti sa incerci totusi sa ii instalezi alt windows si daca problema persista intri in bios si ii testezi hard disk-ul, memoria (ram-ul) si vezi daca e totul ok!
Stiu ca nu este categoria potrivita, dar este cea mai vizitata, si am nevoie de un raspuns astazi.
Si uneori cand se blocheaza scoate un sunet ciudat, il am de mult timp, si aseara am intrat pe messenger si l'am stins de la ''buton'', poate fi si din cauza asta?
Cel mai probabil este din cauza windows-ului (cand se aduna prea multi virusi, nu se mai inteleg intre ei). fa un backup de date si reinstaleaza sistemul de operare. daca tot are probleme, atunci ai nevoie de o testare mai serioasa - posibil ca o piesa sa fi cedat.
MrRadu întreabă: