| ellaptk a întrebat:

am un laptop asus x70i si de l o vreme mi se tot reseteaza, nu mereu si nici la o perioada exacta de timp; ba imi merge cateva zile bine ba mi s reseteaza de 3-4 ori pe seara. Vreo idee cineva cam de la ce ar putea fi sau ce as putea face? nu e problema ca se incalzeste prea tare pentru ca am si cooler pentru el.Mersiiii happy

3 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Iti trebuie o pasta termoconductoare.Nu costa mai mult de 5 lei, si va trebui sa-l duci la cineva care se pricepe. happy

| claudiu11re a răspuns:

E de la placa video ...mai bine l-ai duce la reparat iti zic sigur ca asa am patit si eu... exact asta dul la reparat si til refac aia de acolo

| varusandy a răspuns:

Cred ca se supra incalzeste, incearca sa observi daca nu cumva se manifesta doar cand il tii la caldura mai mare, sau cand nu este bine ventilat (cand il tii in pat sau un alt loc unde orificiile de sub el prin care circula aerul sunt astupate). Daca se manifesta asa, trebuie sa il duci la cineva sa il curete de praf in interior si la fel cum a spus si Andrei233, pe langa curatare poate fi nevoie si de o pasta termoconductoare daca transmisia caldurii de la procesor si alte circuite integrate nu se mai poate realiza rapid ctre radiatoare, trebuie verificat si coolerul daca functioneaza.