Probabil s-a stricat ceva inauntru...iti recomand sa il descfaci si sa verifici.
serios? sa-l desfaca si sa-l verifice... ok, bun... Ce fel de zgomot, mai multe detalii ar ajuta, doar odata la 3-4 zile? primesti vreo notificare in dreapta jos, ai antivirus? (e posibil sa fie de la unele programe instalate de tine care isi fac update la 3-4 zile sau antivirus care scaneaza automat la 3-4 zile)
Am antivirus..nu,nu primesc nicio notificare...se aude ca un fel de melodie, cam de sub laptop sau in zona unde se pun cd-urile.da, cam o data la 3-4 zile si culmea doar inspre seara
Nu stiu ce sa zic, oricum e probabil de la vreun program, daca era ceva stricat in el cu siguranta nu canta, mai mult ca sigur vreun update sau poate antivirusul scaneaza singur la ora aia (fiindca asa e setat) si daca nu gaseste nimic scoate sunetul ala.
S-ar putea sa ai dreptate, dar cum imi dau seama care program cauzeaza asta?
Aici sincer nu stiu exact, ar trebui verificate pentru ca sunt multe programe care pot scoate un sunet, ce poti tu face ca sa fii sigura ca e de la un program? Opreste sonorul. Daca numai auzi niciun sunet ca de obicei, stii ca e program.
UnchiulRamiz întreabă: