| 拉维尼亚 a întrebat:

Am un mouse wireless de vreo 2 ani pe care nu l-am mai folosit cam de jumătate de an. Înainte mergea bine și nu am avut niciodată nicio problemă cu el. Azi i-am pus baterii noi și nu merge deloc, nu se aprinde niciun beculeț, nici când dau on și off nu se aprinde nimic.
Întrebarea mea este de ce nu mai funcționează? E posibil să se fi stricat? Deși în lunile când nu l-am folosit doar a stat pe birou iar înainte de asta mergea foarte bine.

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

A stat pe birou cu baterii in el sau fara? Daca a stat CU baterii, probabil sa fi curs acid si sa se fi facut contactele nasoale astfel incit acum nu mai primeste curent cum trebuie. Altfel, ar cam trebui sa mearga...

| 拉维尼亚 explică (pentru GabiDumitrescu):

A stat cu baterii în el dar nu mai funcționau, însă când l-am deschis azi avea ceva alb înăuntru, probabil de la bateriile vechi. L-am curățat și după i-am pus bateriile noi. E posibil ca din cauza acelei paste albe să nu mai funcționeze? Se poate rapara sau s-a stricat de tot?

| Balalau95 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Siiiii, iti raspunzi singur la intrebare
daca le lasi destul timp bateriile se scurg, mai ales cele ieftine
iar "scursura" distruge circuitele, acum tu vezi "ceva alb" dar cand s-au scurs era un lichid ACID

deci, GabiDumitrescu ti-a dat raspunsul corect

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Balalau95):

Daca ia si curata bine poate are noroc si merge. De la acidul ala care corodeaza contactele nu mai fac contact bateriile noi, dar probabil circuitele sunt in stare buna.

| Balalau95 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, noroc sa aiba

4 răspunsuri: