| bycu a întrebat:

am un Nokia 7390 (movistar) si are 3g. ce inseamna mai excat 3g? internet gratuit? sau. si daca da cum il pot folosi. dau funa!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

3 G iti ofera posibilitatea de transfer de date in sistem wireless. Ca sa il acitvezi ai nevoie de o optiune de date de la providerul de telefonie mobila si bineinteles ca nu este gratis, este chiar scump in comparare cu serviciile de voce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Internet in mare parte. gprs > edge > 3g

| Dana211 a răspuns:

3g inseamna ca poti apela pe cineva astfel incat sa il si vezi. Practic e vorba de videocall si nu are legatura cu internetul

| 愛LeEu愛 a răspuns:

Serviciile 3G au capacitatea de a transfera simultan două tipuri de informații: voce (o convorbire telefonică) și non-voce, ca de exemplu transfer de date: de poștă electronică, mesaje instante sau și pagini de web. 3G nu folosește aceleași frecvențe radio ca 2G, necesitând în majoritate rețele noi și autorizații noi de funcționare.
Funda!

| bycu explică:

Deci si internet? si cum il folosesc? trebuie activat cumva?

| danimotenel a răspuns (pentru bycu):

Nu stiu detalile insa te duci la cei de la care ai cartela si le zici sa iti bagi internet 3g(contra cost).

| danythebest321 a răspuns:

Serviciile 3G au capacitatea de a transfera simultan două tipuri de informații: voce (o convorbire telefonică) și non-voce, ca de exemplu transfer de date: de poștă electronică, mesaje instante sau și pagini de web... sper ca ti-am raspuns la intrebare