Poate notebook, nu notepad. Explorer.exe reprezintă desktopul, dacă-l închizi, îţi vor dispărea iconiţele de pe desktop şi bara de jos, va rămâne doar backgroundul.
#VERIFICĂ ŞI TEMPERATURILE, O CAUZĂ A ÎNCETINIRII VITEZEI DE EFECTUARE A PROCESELOR
Poţi să reinstalezi windows-ul cu un stick sau altă unitateoptică pe usb.
Notebook,scuze.Asta-i prima oara cand pun mana pe din-astea. Nu e fierbinte, nu cred ca adin cauza temperaturii, procesele sunt asa: explorer.exe 49- 52 %, sistem idlle 40 % si taask-ul 3-4 %. O sa verific si temperatura.Baiatul cu notebook-ul zice ca nu a mai schimbat deloc win de multi an, de deschis nu la deschis sa curete cooler-ul.Aerul nu ese fierbinte din el, este cald, acceptabil ca si la celellate laptop-uri sau calculatoare.Totusi o sa verific si temperatura. Dar de azi dimineata tot opresc procese de update din taask manager.Sterg una, papare alta.Acum am vazut ca idlle a mai crescut, dar acel explorer.exe e la 50%. E normal sa fie asa, sa dau vina pe procesor ca e mic? E un Intel Atom CPU N450 1.66 1, 67 GHz
Fiind notebook, e şi normal să fie înghesuit. Procesorul este foarte slab, bănuiesc că şi ram-ul... Dacă vrea să-i meargă mai ok, să reinstaleze windows-ul.
Ats avreau si eu, am la indemana un cd, dar ...cum sa-l reinstalez? Da-mi o idee.Am si calc meu cu unitate dar cum procedez?
Dacă notebook-ul nu are unitate optică nu are rost să te complici.
#Dacă totuşi vrei să faci un cd, iei un windows de pe net, iei imageburn, bagi cd în unitate, selectezi fişierul cu imaginea (windows) şi dai Write file to disc
Mersi,o sa incerc sa fac un stick boot-abil, poate, poate. Mersi.
Asta voiam şi eu să-ţi sugerez.
YzuD întreabă: