Ok, spor la overcklock; mie stcf2 imi pare prost optimizat pentru ce grafica are. batelfield 3 cere mult dar macar si ofera
Pai sursa are eficenta ceva o sursa buna te-ar ajuta ar trebui sa mearga la un 2.7-2.8 dar asata tine mult de sursa asa ca ai grija ce fac!
Ce placa video ai? ca daca nu ai macar un hd6770 sau ceva gtx de la nVidia ma indoiesc ca iti trebuie putere de proceare mai mare..pt ce?
Placa video: Asus Geforce GTS 450 1 GB DDR5
cred ca este destul de bunicica zic eu
eu vreau sa imi mearga starcraft 2 de aia vreau sa imi fac OC la Procesor pentru ca jocul imi foloseste decat 2 nuclee ca daca imi folosea 4 numai imi faceam
Intr-adevar chestia e ca placa aia e la limita sa iti mearga star craft bine. eu am procesor de dual core de 3 ghz si tot nu imi merge bine ca am o placa un pic mai proasta ca a ta, daca vrei sa joci star craft 2 cu grafica la ma ia-ti un gtx si ceva gen 6770 minim( de la ati) ..majoritatea jocurilor ar trebui sa mearga destul de bine pe dual-coruri de la 2, 4-2, 5 in sus. nu stiu ce sa zic eu pana acum nu mi-am facut overckloc decat la placa o perioada dar nu era o diferenta mare si acum o las default. dar zici ca nu iti merge de loc **** 2?
Deci imi merge dar problema este ca atunci cand incep un joc de starcraft 2 imi incepe cu 150 de fps-uri si intr-o batalia mai mare cand am nevoie cel mai mult de procesor imi ajunge la 4-7 fps-uri si foloseste 1 nucleu si 1 merge la 4-5% restul 1-2%
de asta spuneam sa imi fac un OC ca sa las decat 2 nuclee din task manager
Am inteles, atunci spor la overcklock si ai grija la temperaturi stiu ca si mie stcf2 imi incalzea serios placa si procesorul, mai ales ca jucam la rez mare
Ok, spor la overcklock; mie stcf2 imi pare prost optimizat pentru ce grafica are. batelfield 3 cere mult dar macar si ofera
Uuite aici cooleru:http://www.google.ro/......tp?/imgres
Mie in general cum il am acum la 2.63 Ghz imi merge cam la 42-45 de grade daca este si cald in incapere dar am dat placa jos si am pus un ventilator sa bata inspre el
Lavinia_Cristina_ întreabă: