anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un profil de hi5.mai vechi la care am uitat si emailu` si parola acum am alt profil nu e o problema. dar vreau sa imi sterg celalat mai vechi pentru ca am poze naspa. Ce pot sa fac? cine ma ajuta are fundita:*

3 răspunsuri:
| AlinaFilip99 a răspuns:

Intra pe net si scrie detector de hi5 dupa id. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat si astept funda!

| Dannyjj a răspuns:

Pe pagina de hi5 in dreapta sus la cont si ai acolo dai pe butonul anuleaza cont, confirmi cu e-mailul si parola de la hi5 si click pe anulare cont.
[EDITAT] scuze greseala mea, am sarit peste treaba cu uitatul e-mailului, daca ai mai multe e-mailuri si nu sti care dintre ele ai folosit la crearea acelui profil incearca pe pagina de hi5 la cautare persoane (in dreapta sus) introduci pe rand fiecare email pana gasesti e-mailul potrivit, dar daca nu sti nici e-mailul, nu prea mai ai cum sa intri pe acel profil si sa-l anulezi. Singura solutie mai vad eu este raportarea acelui profil asta daca reusesti sa ii convingi pe cei de la hi5 ca este chiar profilul tau si chiar ai uitat e-mailul si parola.

| Lenush a răspuns:

Pai daca nu mai stii cum sa intri pe profilul ala nu stiu cum sa te ajut
trebuie sa intri pe profil ca sa poti sa anulezi contul
iti sugerez sa te straduiesti sa iti aduci aminte e-mailu si parola
bafta...
Lenu