| Vavura_Mirabela_1998 a întrebat:

Am un stick de 2Gb si unele poze de pe el apar doar pe jumatate sau nu apar deloc, unele cica sunt corupte, am si fisiere goale care ar trebui sa aiba poze pe ele.
Si ce este cel mai ciudat este faptul ca inainte apareau toate.

3 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Poate fii un virus sau poate fii o eroare a stick. in ambele cazuri te sfatuiesc sa formatezi stick-ul. vei pierde aproape tot. in cazul in care vrei instalezi team si prin intermediul team te ajut sa le recuperezi. scan cu avast sau avg nu ajuta la nimic.
bafta.

| Jrr_Gabii_1997 a răspuns:

Ai stick-ul virusat dar ce te pot sfatui e sa Iei avira de pe net, dai scanare la tot stickul, salvezi raportul, si vezi ce fisiere sunt afectate de virus. Nu ai de ales decat sa stearga virusul, si implicit fisierele virusate. Sau Incearca AVG ori AVAST, astea-s cele mai ok., nod-ul ala e cam slab. Poate cu astea 2 din urma reusesti sa le devirusezi. Depinde de virusi.ori daca nudai formatare stick dar pierzi pozele

| Jrr_Gabii_1997 a răspuns:

Ai stick-ul virusat dar ce te pot sfatui eu e ca Iei avira de pe net, dai scanare la tot stickul, salvezi raportul, si vezi ce fisiere sunt afectate de virus. Nu ai de ales decat sa stearga virusul, si implicit fisierele virusate. Sau Incearca AVG ori AVAST, astea-s cele mai ok., nod-ul ala e cam slab. Poate cu astea 2 din urma reusesti sa le devirusezi. Depinde de virusi.ori dai formatare stick dar pierzi tot ce ai pe el!