In acest caz da fuga la un magazin de telefoane si ia-ti un dispozitiv bluetooth pentru telefon Costa in jur de 15 lei, arata ca un stick de calculator si se baga tot la USB. Ii bagi Cdul in calculator, il instalezi si telefonul il detecteaza ca un dispozitiv bluetooth. Poti trimite poze, filme ce ai in telefoncatre PC si viceversa sa prin orice telefon Bluetooth. Eu numai asta folosesc, nu na mai complic cu cabluri de date etc
Nu iti trebuie neaparat cd-ul, e suficient driverul pentru usb, apoi cand il vei conecta iti va aparea (in cazul in care ai) o fereastra pentru a deschide fisierele de pe card si poate iti va aparea si pentru emoria telefonului.si app icnearca sa intri la setari telefon, setari conexiune, usb si la mod transfer vezi sa fie selectat transfer fisiere
Conecteazale si intra in My Computer si trebuie sa ai un hard disk nou de obicei este :F intri acolo si iti cauti pozele si foarte simplu cu copy sau paste :d sper ca am fost de ajutor
Dar, nu iti trebuie CD-ul mie nu mi-a trebuit niciodata, si N73 am avut dar acum il are soramea, daca bagi cablu in calc ar trebui sa-l vada, apare o partitie care ii telefonul tot ce ii in telefon, sper sa mearga (la mine asa merge tot timpu si acum am N95 si tot la fel procedez)
Conecteaza telefonul la calculator(asa cum ii spui tu). Pe ecranul telefonului v-a aparea un "meniu" care iti propune sa alegi : Media player, Pc Suite, Mass Storage si PictBridge.De acolo tu vei alege Mass storage dupa care iti v-a aparea un mesaj in care te intreaba daca vrei sa pui telefonul pe offline mode, ca acesta sa poata accesa fisierele, acolo vei apasa yes iar pe "calculator" iti v-a arata meniul de autoplay al windows-ului unde vei alege Open folder to view files.Acolo vei intra in folderul Images si vei gasi alte cateva foldere ale caror nume sunt formate din numere, in fiecare folder vor fi poze, in ordinea datei in care au fost facute.Succes!
Pai. daca ai pozele pe card iti iei un cititor de carduri si nu`ti mai trebuie cablu. Daca pozele sunt pe telefon si nu ai card iti iei un card si le bagi de pe tel pe card iar cardul in cititor. Bafta
georgiana199 întreabă:
H3ADsHoT întreabă: