| cooldreams a întrebat:

Am un wireless pe care mi l-au instalat ieri, dar inainte sa plece, instalatorii lui nu ne-au dat niciun detaliu, nu ne-au lasat nicio carte tehnica, nu stim ce model este sau cum se numeste, nici cum functioneaza (stim doar ca e de la Romtelecom). Am vazut mufele si ma intrebam ce anume pot conecta la el (telefon, mobil, calculator, lapotop etc.) daca pot conecta mai multe calculatoare, laptopuri etc. in acelasi timp, si ce se intampla daca imi conectez mobilul la mufa USB (am sansa sa-mi mearga mai bine netul)? Va multumesc.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Instalatorii l-au programat sa mearga bine, ca sa stii modelul acestuia trebuie sa introduci IP in internet la browser si iti spune fabricantul apoi poti lua legatura telefonic cu el daca ai probleme. Ca sa te conectezi cu alt dispozitiv prin wireless dai la detectare dispozitive si cand il prinde pe cel cu semnal puternic e al tau, il alegi si ii introduci parola care vine sub router.

| K0sti a răspuns:

Da pe el te-ai uitat? Ca scrie pe el, are o eticheta...
Si dupa aceea daca vrei mai multe amanunte, il cauti pe net si vezi cu ce se mananca.

| Sihastrul a răspuns:

Poti conecta pc-ul, pentru wireless sub router ai parola acestuia, pentru a vedea modelul acestuia plus setari, activare\dezactivare wireless deschide browserul scrie in bara de cautare 192.168.1.1 user admin, parola admin.
Nu ai cunostinte despre asa ceva nu "te juca" acolo, limiteaza-te la a activa sau dezactiva wireless-ul si a limita numarul de conexiuni la el.