| generallyillusion a întrebat:

ar putea cineva sa ma ajute cu niste sfaturi. Am un Samsung Galaxy Ace si pentru a debloca 'tastatura' am ales sa intorduc un *model*. Din neatentie eu ma tot jucam cu el, incat acum nu il pot debloca. Imi cere sa introduc contul meu de google + parola, insa nu merge. Ce ar trebui sa fac in acest caz?

6 răspunsuri:
| Abed a răspuns:

Sa mergi la un service

| ArinaMK a răspuns:

Iti cere asta pentru. ca ai apasat "am uitat desenul".
Stii parola?
Daca da, inchidel, deschidel, pune parola si gata. happy
La al meu daca am gresit de 5 ori ma pune sa astept.
Daca nu merge, scrie-mi in privat! Bafta! happy

| generallyillusion explică (pentru ArinaMK):

Acum nu mai pot incerca parola deloc, desi am tot deschis si inchis. imi apare apare direct chestia aia cu 'contul google'

| cr3tzu95 a răspuns (pentru generallyillusion):

Aceiasi problema o am si eu cu un galaxy gio... dati-mi si mie un sfat...

| ArinaMK a răspuns (pentru generallyillusion):

Poti sa-ti faci un cont google (sau youtube e tot una) si poti incerca...bafta!winking happy

| Pop_Daniel_1983 a răspuns:

Salut sunt daniel si o verisoara mea a avut probleme cu un Samsung galaxi note ai cerea contul de google si parola si lo blocat. trebuie sa resetezi tableta si sa bagi un cont si o parola de google reala eu i-am rezolvat telefonul l-am resetat si i-am pus parola si userul de google si merge.trebuie sa apesi simultan tasta volum sus home si tasta cu care blochezi tableta il resetezi si iti faci un cont nou google si il bagi. funda postat la 8 Februarie 2014 12:18 postat la 8 Februarie 2014 12:22