| Dyingfetus a întrebat:

As avea o intrebare.Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare. E dragut si imi place mult de el.Am id lui dar...Prietena mea l-a bagat pe id ei mai demult si ala a intrebat-o cine este. Ea i-a raspuns ca este din scoala, si ca e clasa 6B si ca o cheama X.Atunci El a zis :Ok, atunci iti dau ignor. A trecut o luna de atunci si eu nu pot sa nu il mai plac. Mi-e frica sa vorbesc cu el, sunt timida. Dar in lista de mess daca il bag, ce as putea sa ii zic, ca sa nu patesc ca pr mea?

10 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! este cam egoist tipul pe care tu il placi.
incearca sa ai spui ca vrei sa vorbesti cu el si poti deschide un subiect placut sau sa barfiti de colegi si profesori. daca este tot asa de egoist si iti va da ignor nu e de tine tipu este preea egoist si nu cred ca ti-ar placea sa te faca sa suferi
pa pa big grin

| Elena1234456 a răspuns:

Pai mai bine il saluti la scoala si ii ceri ID-ul dupa ce devii oarecum o cunoscuta pentru el.Asa poate va mai imprieteniti si voi big grin.

| andreeamitoi a răspuns:

Eu cred ca mai intai trebuie sa va mai cunoasteti. Poate ca mai are niste prieteni cu ajutorul carora poti sa ajungi la el. Asa, poti sa ii ceri id-ul de mess. Poate ca faptul ca priet. tale i-a dat ignor a fost faptul ca s-a gandit ca era cineva cu care nu avea ce discuta. Si eu fac la fel... dar, daca ii ceri tu id-ul si chiar t-il da el atunci nu mai ai griji, dar, misca-te pas cu pas! daca el e cu 2 ani mai mare si te misti prea brusc s-arputea sa zica esti o pustoaica si gata! Mult succes:*:-x!

| Razvan a răspuns:

E cam prost crescut baiatul pe care zici ca il placi si tare imi e ca iti dai silinta degeabahappyDe ce nu iti indrepti atentia spre altcineva?thinking
Sau daca chiar il placi roga un coleg sa iti faca cunostinta cu el sa vezi ce il poate capul in realitatewinking

| e m i l y a răspuns:

Nu'i zi din prima in ce clasa esti. Lasa'l pe el sa intrebe si i'ai putea spune "in clasa din cauza careia tu probabil o sa'mi dai ignore" happy Asta daca ai tupeu. Daca nu... ii spui simplu in clasa a6a. Sa accepte realitatea. Si el a fost ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu iti sic sa faci un pas inainte! cu rusinea mori de foame! nu mai fi timuda si fa pasul in viata! ar pute fi sansa ta!

| DerpyXD a răspuns:

Vb cu el prin biletela in timpul orei daca e la clasa ta!

| another_emo_girl a răspuns:

Mda... o chestie pic cam dificila.pai ca sa nu iti dea ignor, dc nu incerci sa il faci chiar pe el sa iti dea add? in primul rand, incearca sa ii intri in gratie.si stiu eu un mic truc.
1)afla care este hobby-ul lui nr 1 si pregateste niste foi scrise la mana despre subiectul respectiv(ar fi minunat si daca ar fi legat de scoala)
2)atunci cand te afli la scoala, ia foile si plimba'te in graba pe coridor, ca si cand ai fi intarziat undeva
3)atunci cand se afla la 1-2 m de tine, scapa 1 foaie, apoi, cand te apleci dupa ea, scapa'le si pe celelalte
de aici exsista 2 variante.fie:
a)te ajuta sa le ridici, unde ar trebui sa procedezi cam asa:
la inceput, ii zambesti gratios(in nici un caz un zambet talamb, pana la urechi), apoi i multumesti. cand ati terminat, indreapta'te in aceeasi directie cu el, si incepe sa'i vb despre proiectul ala.
sau
b)daca nu te ajuta sa le ridici, le aduni tu in graba, singura, si lasi unsa sa i cada fix in fata. el o sa o vada si, probabil, o sa o ia si o sa te caute ca sa ti'o dea inapoi.atunci cand ti'o restituie, multumeste'i frumos, zambind gratios si privindu-l in ochi, apoi incepan sa i zici cat de importanta era foaia aia si chestii de genul.
in felul asta o sa va imprieteniti

daca nu ia nici foaia, de fiecare data cand il vezi pe hol, zambeste'i discret si priveste'l fix in ochi.si aici sunt doua variante:
fie
il lasa indiferent-fapt in care tu ar trebui sa continui sa i zambesti pana te observa
se uita la tine si zambeste si el, sclipindu'i ochii-chiar te place
se uita la tine, zambind, dar fara a'i sclipi ochjii-vrea doar sa nu te faca sa te simti prost

cam atat pot sa zic... sper ca ti'am fost de ajutor. te pup si iti urez succes!happykiss

Răspuns utilizator avertizat
| Kissdulce a răspuns:

In locul tau l-as ignora este un nimeni sau poate are o alta iubita. Bafta!