| emilpor a întrebat:

As avea si eu o problema legata de crearea unui website. Va rog, doar cei care cunoasteti html, php, si asa mai departe sa raspundeti la aceasta intrebare.

Bun, deci am facut un website de radio pentru atestat si sunt interesat de un script sau ceva, care sa arete pe site (si care sa se actualizeze cand dai refresh) ce melodie merge in acel moment la radio. Nu trebuie neaparat sa imi dati un raspuns aici, puteti sa imi trimiteti un mesaj si daca e cineva dispus sa ma ajute si sa ne fie mai usor ii las idul de mess prin mesaj. Ofer si eu funda, ce altceva as putea oferi.

Răspuns Câştigător
| keytao a răspuns:

Nu stiu daca te ajuta prea mult dar poti incerca aici :http://www.invatam.net/index.php
mai caut si daca gasesc ceva iti trimit.

3 răspunsuri:
| emilpor explică:

Va rog, fara arogante si suferinte(adela). Nu cer sa mi se faca atestatul, ci putin ajutor cu ceva ce nu cere 5 min de la cineva care stie, asa ca nu raspundeti daca nu aveti un raspuns. Multumesc.

| adela93 a răspuns:

Bani?

| adela93 a răspuns:

Scz, voiam doar sa sugerez ca pe site-uri ca rentacoder.com ajutorul pe care il ceri nu se da p gratis.si ca sunt sanse mici sa gasesti aici gratuit...succes in ce iti propui!