| Andreea9222 a întrebat:

Buna happy As avea va rog cateva intrebari legate de tik tok.

Imi puteti spune va rog cum pui pe tik tok acea caseta rosie cu subiectul videoului pe care o vezi doar daca esti pe pagina cu toate videoclipurile si care dispare cand dai pe video?

Imi puteti spune cum as putea face direct pe tik tok un film din mai multe imagini dar sa pot selecta cate secunde sa tina fiecare imagine? Sau sa-mi recomandati va rog o aplicatie pentru acest lucru.

Multumesc

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Pentru a adăuga o casetă roșie cu subiectul videoclipului în TikTok, trebuie să urmați următorii pași:

Deschideți TikTok și accesați pagina de profil.
Apăsați pe butonul "+" din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a începe să creați un videoclip nou.
Înregistrați videoclipul sau adăugați unul din galeria dvs. de fotografii și videoclipuri.
După ce ați adăugat videoclipul, apăsați pe butonul "Edit" din partea de jos a ecranului.
Alegeți opțiunea "Caption" din meniul din partea de sus a ecranului.
Introduceți titlul videoclipului în câmpul de text și apoi apăsați pe butonul "Done" din partea de jos a ecranului.
Dacă doriți să creați un film din mai multe imagini cu TikTok, puteți face acest lucru prin următorii pași:

Deschideți TikTok și accesați pagina de profil.
Apăsați pe butonul "+" din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a începe să creați un videoclip nou.
Alegeți opțiunea "Select photos" din meniul de la baza ecranului.
Selectați imagini din galeria dvs. de fotografii și apoi apăsați pe butonul "Next" din partea de jos a ecranului.
Arrondisați secvența dvs. de imagini prin apăsarea pe fiecare imagine și modificarea timpului de afișare prin glisarea butonului de sub fiecare imagine.
Apăsați pe butonul "Next" din partea de jos a ecranului pentru a continua procesul de creare al videoclipului.
Dacă doriți să utilizați o aplicație dedicată pentru a crea un film din mai multe imagini, puteți încerca aplicații precum iMovie sau FilmoraGo

0 răspunsuri: