| MHems a întrebat:

Aş dori să achiziţionez un laptop. Ce firmă de electronice vi se pare mai serioasă? Asus, Acer, Samsung, Lenovo etc. fără Apple? Dau fundă, doresc şi un argument sau mai multe. Merci

10 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Eu as merge pe Asus

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cat de avansata e tehnologia nu mai sunt diferente intre produse, mai ales intre brand urile mari. Eu as merge pe Lenovo sau Dell.

Răspuns utilizator avertizat
| IrinaSinzianu a răspuns:

Eu am un Acer de 2 ani si sunt foarte multumita de el.
Cu configuratia urmatoare : 4 GB RAM, HDD 500 GB, procesor AMD Athlon X2, Video ATI RADEON 3200.

| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns:

Asus este cea mai buna firma legata de electronice, Asus a facut cel mai bun laptop din lume, este o firma serioasa si face cele mai bune laptopuri posibile. Am si eu un laptop Asus, de 2 ani nu am intampinat nici o problema.

| Nasturica_Catalin_1997 a răspuns:

Eu am un laptop Asus x55a series si vreau sa iti spun ca este super bun

| Lola2013 a răspuns:

Mie Samsung mi se pare cea mai serioasa, avnd in vedere ca eu am si tableta si telefon Samsung.Se misca foarte bine.

| arthu a răspuns:

In materie de laptopuri Apple e cel mai bun, dar pentru ca nu vrei asa ceva ramane pe locu 2 Samsung.
Autonomie mare la baterie, design-uri frumusele.Si daca e vorba de seriozitate normal Samsung e o firma serioasa, ia in calcul ce telefoane fac si alte electronice...nu cred ca se lasa mai prejos cu laptopurile

| ionutalin95 a răspuns:

Eu as merge mai degraba pe Lenovo pentru ca am un prieten si are un Lenovo de vreo 2-3 ani.si nu a schimbat la el nimic iar bateria e foarte buna tine cam 6-7 ore la un regim normal

| FStelian a răspuns:

Dupa cum stim, Alienware, in momentul de fata sunt cele mai bune laptopuri. Din moment ce aceste laptopuri sunt facute de catre firma Dell, as spune ca Dell ar fi cea mai indicata optiune. Detin un laptop de la producatorul Dell de aproximativ 4 ani, nu a trebuit niciodata in parcursur acestor 4 ani sa schimb vreo piesa, nu mi s-a stricat absolut nimic. Desigur, a fost nevoie de cateva ajustari al sitemului de operare, dar, asta nu tine de calitatea producatorului de laptop ci de sistemul de operare in sine. Deci, cum am spus, recomand cu incredere Dell.