Cu banii aia gasesti Microsoft Lumia 550 care are ca sistem de operare Windows Phone si primsete update-uri periodice. De ce sa-ti iei un Samsung, care primeste maxim 2 update-uri majore iar dupa asta este uitat?
Imi pare rău, dar sub 500 lei, varianta ideală ar fi un Microsoft, Nokia, asta dacă nu vrei sa ai parte de lag cât mai curând.
Multumesc mult dar momentan nu imi permit un telefon atat de scump. Am vazut si telefoane mai ieftine, dar s-au vandut. Mi-ar place si unul second hand, dar mi-e frica de calitatea produsului. Mai bine mi-as lua unul resigilat.
Din acest motiv pana acum nu am cautat pe 'La jumate' sau 'OLX'
Eu am cumparat de pe olx dar sa nu dai pe ele mai mult decat face ca multi vor cam 80% din pretul nou al produsului...
Da dar un prieten de-al meu era sa se pacaleasca. Telefonul zicea ca e nou nout, iar cand a sunat a zis ca este fals. Nu am incredere sa cumpar de acolo. Mai bine imi iau unul nou din magazin
Pai daca cumperi ceva secondhand de pe olx cumpara de la persoame din oras nu prin posta sau prin curier ))
DA. Zicea ca este nou-nout si cand a sunat a zis ca este spart. Nu am incredere in asa ceva.