| Strumfyy a întrebat:

as dori sa ma ajutati sa compar 2 laptopuri:
Acer Travelmate 6593: Intel core 2 duo p8400
Rami : 2048
Placa video : Mobile Intel(r) 4 series Express Chipset family aprox total memory :788 Full display device
Dell Latitude E5500: Intel core 2 duo p8700
Rami : 2048
Placa video : Mobile Intel(r) 4 series Express Chipset family aprox total memory : 809

Poate pentru unii e o intrebare banala doar ca eu nu ma pricep in domeniu, multumesc

Răspuns Câştigător
| CataC a răspuns:

Buna
Second hand inteleg.
Dintre cele doua e usor mai bun Acer ca si specificatii.
Dar Dell Latitude e un laptop facut pentru bussiness, nu-l prea gasesti in magazinele retail, in timp ce Travelmate e un Acer si-atat.
Eu unul as alege Dell.
In alta ordine de idei zi-mi si-un pret de cumparare, daca are garantie, etc, s-ar putea sa-ti pot gasi varianta mai buna in acelasi pret din magazin care importa, cu garantie, windows si antivirus gratis. happy
Bafta

3 răspunsuri:
| badboyvlad a răspuns:

Nu e diferenta prea mare. Totusi e mai bun Acer Travelmate 6593

| Strumfyy explică:

Gratis ca le am pe amandoua dar un laptop sa il aiba parintii si unul eu si sa il aleg pe cel mai bun.

| maryusmono a răspuns:

I-ati un Acer pentru ca de obicei sunt mai ieftine si sunt foarte bune. Uite aici o selectie de laptopuri asemanatoare cu ceea ce cauti tu si probabil la preturi mai mici. In plus poti sa arunci o privire peste review-urile lasate de oamenii care au cumparat produsele respective:

http://bit.ly/QX0Okr