| Bybi23 a întrebat:

As dori sa-mi cumpar tableta Samsung galaxy tab 2 (7.0) si sunt nelamurita intr-o privinta. Indeplineste si functie de telefon?, adica sa pot trimite sms si sa vorbesc cu prietenii? Multumes!

Răspuns Câştigător
| ClaudiuBrasov a răspuns:

Nu stiu sa existe vreo tableta care sa aiba si asa ceva.Sunt aplicatii ca sa vb cu prietenii ca Skype, Yahoo, watsapp.

2 răspunsuri:
| ClaudiuBrasov a răspuns:

Nu este si telefon.Nu se poate.Si nu iti recomand deloc Samsung ca tablete, sunt varza.Mai bine mai asteapta ceva timp si cumparati un iPad 2, face toti banii.Nu poti compara Galaxy-ul cu iPad-ul. Ipadul este mult mai estetic, ecranul este de 10 ori mai bun, se misca mai bine, fara erori si buguri, ai de ales din mai multe milioane de aplicatii si jocuri fata de ceea ce-ti poate oferii Android-ul.Mai aduna niste bani si cumparati un iPad(cauta pe net ca-l gasesti la jumatate de pret fata de magazin).Nu fa greseala de a-ti cumpara Galaxy.

| Bybi23 explică (pentru ClaudiuBrasov):

M-am interesat mai mult, si da, ai dreptate. Dar iPad-ul indeplineste functia dorita de mine? ( functia de telefon)

| ClaudiuBrasov a răspuns (pentru Bybi23):

Nu stiu sa existe vreo tableta care sa aiba si asa ceva.Sunt aplicatii ca sa vb cu prietenii ca Skype, Yahoo, watsapp.