| euLarisa a întrebat:

As dori sa va pun urmatoarea intrebare: am un notebook dinacela mic iar aseara s-a descarcat si s-a inchis fara sa inchid ferestrele in care eram iar acum cand incerc sa-l deschid imi apare "system recovery options" incerc sa-i dau next si imi spune "windows cannot repair this computer automatically" si jos imi scrie asa "If you have recently attached a device to this computer,such as a camera or portable music player,remove it and restart your computer.If you continue to see this message, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance".Ce trebuie sa-i fac?

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Windows nu poate repara acest computer în mod automat! Trebuie sa-i bagi CD-ul sau cheita USB cu sistemul de operare si sa incerci un Repair. Daca nu merge, faci reinstall de windows.

| M29 a răspuns:

Salut!

Daca ai cumparat netbookul cu Windows OEM are o partitie de recuperare (vezi manualul).

In cazul in care ai instalat Windows-ul cu alta licenta gen GGK atunci trebuie sa bootezi de pe o imagine Iso cu Windows si in cazul tau trebuie sa bootezi de pe sitck (sau printr-o unitate optica externa) si sa incerci o reparare.

De asemenea daca ai avut backup la sistem si ai si un stick de recuperare poti folosi cu succes aceasta metoda.

Pentru a nu pierde datele salvate pe partitia C poti folosi un stick bootabil cu linux si poti copia fisierele din partitia C in alta partitie sau pe o unitate externa.

Mult succes!

| Boss_Antonio_1982 a răspuns:

Sa supra incarcat