Deci iti faci cont pe okazii iti cauti iphone-u care il vrei si iei legatura cu vanzatoru'...si orice vanzator de pe okazii ii serios cand vine vorba de bani:))...pretu+10lei transportul
si iti recomant iphoneu asta:D
http://www.okazii.ro/......-PRET.html
Mai intai licitezi pentru acel obiect, si dupa aceea o sa a poti afla numarul de telefon al vanzatorului.
Sall.acum cateva zile am comandat si eu un nokia n95 de pe okazii in poze arata bine.cand o ajuns incarcatorul de abia merge trebuie sa tin in anumite pozitii incarcatorul sa se incarce cablulu usb ii stricat.io te-as sfatui sa iti iei unul nou sau daca esti din oras cu el sa te intalnesti cu el si vezi.paaa
Sunt telefoane ok, eu am 2 de 1. 5 ani si nu am avut nicio problema. Pe okazii trebuie sa-ti faci cont cu datele reale de contact, apoi incepi cautarea... cauta ceva la un pret mediu (nu te arunca la cel mai ieftin), un anunt care sa aiba imagini reale si care sa poata fi livrat in localitatea ta.
Nu accepta livrarea prin posta sau curierat fara posibilitatea de a deschide coletul pentru ca te poti trezi ca ai cumparat o. piatra :-)