Da poti mari din bios procesoru, dar nu face asta ca o sa-ti para rau,( eu am avut unu de 2 ghz si l-am dus pana la 2, 6 ghz ) si dupa doua saptamani ( cel mult) mi-am luat adio de la el.Pentru ca s-a stricat, deci mai bine lasa-l asa sau daca nu i-ati altu nou mai mare.
Ai ramas fara el pentru ca nu te informezi inainte nu de altceva, procesoru s-a dus deoarece nu ai schimbat coolaru de la el, cand faci overclock trebuie sa iti cumper alt cooler pentru ca cel dat de ei nu e destul de bun, iti dai seama ca dupa ceva timp neracit cum trebuie ti s-a dus
Nu treabuiea sa ma informez, pentru ca am un ventilator mare si nu era nevoie de schimbare + ca pe acelasi ventilator am un procesor de 2, 5 dual-core si am jucat pe el battlefield 4. Dupa ce l-am inchis m-am uitat la temperatura la procesor si era de 30 de grade in rest sta la 27 de grade. Mi s-a stricat pentru ca l-am fortat prea mult de la 2 pana la 2, 6 e foarte mult pentru un procesor singlecor (vechi). A da si am uitat sa spun ca am ventilator si pe tabla care se scoate, deci am o racire foarte buna. Bafta
Atunci era prost procesoru. alti folosesc de ani de zile procesor cu overclock si nu au nici pe naiba...
Nu ai cum.nu ai cum sa faci dintr un milion doua.astea s tampenii dupa net.
vrei procesor de 2.5 recomand sa te duci sa ti cumperi.ca daca citesti toate tampeniile de pe net ai sa ramai si fara cel de 2 11. crede ma.
SI totusi cam cat as putea a ii fac overcloaking fara sa stric procesorul cu cooler-ul standard... si cand fac overclocking imi da eroare cu overclocking failed!
codustef_7572 întreabă:
Minea_Alin_1999 întreabă: