| MrMaloneSV a întrebat:

As vrea sa imi iau un calculator dar nu stiu de care.As vrea unul pentru game pana in 1.000 lei (doar unitatea).

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Dubleaza suma, si mai discutam dupa aia.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Http://www.okazii.ro/......a114101738
Singura buba este ca are hardul cam mic.Dar in rest e foarte buna.

| MrRava13 a răspuns:

Pff...prietene nu stiu daca gasesti ceva pana in 1000 bun pentru gaming, pentru ca jocurile de cativa ani incoace cer mult de la un pc... poate reusesti cu un homebuild, dar nu stiu daca gasesti un desktop(sau unitate) buna pana in 1000lei

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai cum banii acestia ai putea sa iti iei o unitate Flamingo, eu am si e foarte buna, chestia este ca daca ai mai adauga ceva bani pe langa acestia si poti sa iti iei un laptop de marca Sony sau mai ieftin compaq sau Toshiba.

| Alucard95 a răspuns:

Nu cred ca, cu 1.000 lei iti poti lua un calculator asa de performant ca sa iti mearga unele jocuri de exemplu(Assassin's Creed, GTA4, Mafia2, etc)
BAFTA!

| cml a răspuns:

Salut! Pai nu ar trebui sa iti iei un calculator nou nout la 1.000 de lei pentru gaming. Mai bine iti iei unul in SH. De exemplu eu am un calculator din 2007 ( 1 gb ram, 1, 8 ghz procesor si 1 gb placa video) si imi merg majoritatea jocurilor de azi cum ar fi Skyrim sau Gta 4 sau Mass Effect 3.
Bafta tongue

| masterulyo a răspuns:

Pai ar trebui sa-ti iei calculator delux e bun calculatoru asta da cred ca costa cam mult si nu gasesti la 1000 pentru gaming