anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa imi iau un telefon de preferat cu tauch screen. m-am ganndit la LG optimus black sau LG optimus 2x. care e diferenta dintre cele doua si care ar fi mai bun (si mai ieftin )dintre ele. Sau alte sugestii de telefoane. MS*

3 răspunsuri:
| GabyG a răspuns:

Lg optimus black este mai ieftin, iar 2x este mai bun. Mai uita-te si la Samsung Galaxy S Plus. Este foarte bun si se vede superb pe youtube si filmele, are gorilla glass display rezistent la zgarieturi, procesorul de 1.4 GHZ. TI-l spun ca am vazut eu si designul e mult mai fain ca celor de la LG. In general ar fi mai bun si decat galaxy s plus Lg optimus 2x din cauza procesorului dual-core si al camerei. Decizia e a ta. Succes!

| FreaKy01 a răspuns:

Ambele sunt destul de scumpe.Eu am un Lg optimus one si il recomand deoarece, chiar daca nu o sa ai performante in jocuri ca la aste de mai sus e FOARTE convenabil la pret, intre 600-800 lei nu imi aduc aminte exact(asta e pretu din magazin de la Vodafone).Eu pe al meu l'am luat la abonament de 13 euro si am dat doar 80 lei:)).Are wi-fi camera de 3 mp se aude exceptional se misca bine.ok mai are si el momente cand nu are chef de mine si ma mai lasa sa astept putin dar foarte foarte rar plus ca jocurile se misca bine si navighezi si usor pe net plus ca ai sute de aplicatii de pe Android market.Deci recomand 100%. gandeste-te bine si urmareste si un review:
http://www.youtube.com/watch?v=Y5TRS__RWu0

| krizz a răspuns (pentru FreaKy01):

Da...mersi muult***