Hei! Si eu am avut aceasta tableta. Mie mi-a placut.Am intrat pe internet fara nici-o problema.Nu s-a blocat...Se merita
Mulţumesc de încurajare. Problema este mărimea, pare cam mică. E ok pentru vizionarea filmelor? Si camera din spate este acceptabilă? Bateria cam căt ţine? Poţi viziona şi filme hd? Acum de ce nu mai ai tableta? Cat te-a ţinut? M-aş bucura enorm dacă mi-ai răspunde sincer la aceste întrebări, mulţumesc mult. :*
Nu o m-ai am deoarece am dat-o unei colege de ziua ei.Da, mi s-a parut OK.Da. Tine destul de mult.Da.
Si acum daca Nicole CHerry promoveaza orice prastie care nu are vanzare, ar trebui sa o cumpere toata lumea numai pentru faptul ca ati vazut-o in acel clip?
Se merita. Daca chiar iti doresti ar trebui sa ti-o cumperi. Nu e nici scumpa si am auzit ca este destul de buna. Si nu conteaza ca era in videoclipul lui Nicole Cherry.
Păi nu ştiu cât de bună este şi după nu vreau să regret. Acum, am tot de la E-boda un telefon Smartphone E-BODA V38 şi am fost dezamăgită de durata bateriei. Îmi imaginez că, camera nu ar fi cine ştie ce ca e de 2mpx, dar pentru câteva poze pe care le fac eu pentru facebook, merge, oricum trebuie să-mi cumpăr şi aparat.