| bogdy175 a întrebat:

as vrea sa-mi cumpar un ipod touch de la apple. Problema este ca nu stiu exact ce argumente sa dau paritilor pentru a pune si ei bani pe langa cei pusi de mine. d'oh As vrea sa stiu mai exact ce argumente sa le dau in sensul ca la ce-mi va folosi mie in afara de faptul ca este un ipod foarte bun si ca imi trebuie un mp3 nou caci cel vechi nu mai merge. As vrea sa stiu exact ce facilitati imi aduce in plus in paralel cu un laptop(pe asta il am deja). big grin
Multumesc, anticipat.winking

Răspuns Câştigător
| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Salut.Îţi recomand să se spui că înlocuieşte multe munci manuale,este portabil şi îl poţi folosi în scopuri şcolare şi extraşcolare. Dacă nu primeşti ajutor,roagă-i măcar să te ajute să faci o rată.Din puţini bani puşi deoparte + alocaţie vei putea întreţine singur rata. Oricare metodă ai alege-o te sfătuiesc să cumperi de pe eMAG, aici preţurile sunt cele mai bune din România(zic eu), plus că beneficiezi şi de livrare gratuită la orice produs: http://goo.gl/j51Gg.Sper că ţi-am fost de folos, îţi urez o zi bună.

1 răspuns:
| radwoo24 a răspuns:

Spune-le ca e "Ferrariu-ul" din lumea mp3-urilor. E cel mai tare din parcare! chestii dintr-astea. Are ecran Retina (cel mai tare) + inregistrare video.