Nu conteaza firma, conteaza ce contine ca si componente, cati gb ram are, ce placa video, de cat are procesorul. si de asemenea pretul
Asus e destul de bun, eu din ala am, dar si Lenovo e bun, am un coleg care are Lenovo, dar lui i s-a stricat dupa 1 an si jumatate, eu il am de mai bine de 2 ani, si inca e foarte bun, mai face cateva fite din cauza unui accident in care a zburat pe jos din cauza surorii mele mai mici, dar in rest e la fel de bun ca atunci cand l-am luat, deci eu iti recomand Asus.
Asus am si eu si il am de 4 ani si merge ca la inceput.(doamne ajuta sa mearga la fel si de aici inainte)
Eu am un Toshiba Satellite cumparat acum 9 ani si inca functioneaza. De un an mi-am luat altul.Tot Toshiba Satellite, de 1 TB. Recomand.
Orice aparat e bun daca ai grija de el.
Problema se pune mai de graba la costul pieselor si ale reparatiilor de dupa iesirea din garantie.
Depinde ce doresti sa faci cu acesta. Daca vrei sa te joci, un ASUS te-ar duce mai bine, dar si Lenovo au modelele lor pentru "gaming". Daca nu te intereseaza acest aspect, oricare dintre cele doua, mai bun in specificatii si cel cu o reducere mai buna.
Sper ca te-am ajutat!
Lavinia_Cristina_ întreabă: