| zinsi a întrebat:

As vrea sa-mi maresc memoria RAM...eu momentam am doar 3...trbuie sa tin cont de ceva cand cumpar o memorie RAM?

Răspuns Câştigător
| sigmanet a răspuns:

Deci daca iti iei memorie RAM in plus sa ai grija in primul rand ca s-ar putea sa nu mai ai loc sa le bagi. Si sa afli ce Frecventa au acestea (400Mhz,533Mhz,667,800,1066,1333 etc) si capacitatea maxima suportata de placa de baza(2GB,4GB,6GB etc) si tipul memoriei (ddr, ddr2, ddr3). De obicei le gasesti inscriptionate pe eticheta proprie.
Eu recomand programul CPU-Z sa-l pui ca sa-ti recunoasca si cate sloturi ai libere, si ce frecventa au si ce tip de RAM sunt. Succes!

4 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Trebuie sa ti cont de tipul de memorie ram pe care o suporta placa ta de baza! mai demult au fost sdram, apoi ddr, apoi ddr2, iar acum sunt ddr3! nici una dintre acestea nu se poate pune in locul alteia! eu zic sa chemi pe cineva care se pricepe si sa-ti spuna ce tip de memorie ram iti trebuie si daca ar mai fi nevoie! daca ai 3 gb, e destul de suficient! bafta!

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

3 ce? Si normal ca trebuie. Trebuie sa stii ce tip si ce frecventa suporta placa ta de baza. Mai trebuie sa stii care este maximum de giga suportat de placa de baza. Unele functioneaza cu maxim 2gb altele cu maxim 4 altele cu 6 sau 8...

| Ðangelo a răspuns:

Frecventa(400Mhz,533Mhz,667,800,1066,1333 etc) si capacitatea maxima suportata de placa de baza(2GB,4GB,6GB etc) si tipul memoriei (ddr, ddr2, ddr3)

| mihai209 a răspuns:

3 GB? :), 3 Rami nu ai cum sa ai. Ramii sunt multipli de 8MB. In functie de pc-ul tau sunt mai multe categorii, DDRAM, SDRAM si EDO. Cauta everest home, iti va spune de care rami ai.

Bafta,
Mihai Barta
http://www.onlinebusinessearnings.com