| DariaSofia95 a întrebat:

as vrea sa-mi vand pc-ul pentru ca vreau sa-mi cumpar laptop. cam cat ar valora oare? il am din 2007 si nu a fost conectat la internet decat de aproximativ un an, deci nu e uzat deloc. toate componentele ii sunt originale, nu am avut nicio problema cu el. este marca dell, dar mai multe detalii eu nu stiu sa va dau...deci, cam cat ar valora oare? :* funda!

Răspuns Câştigător
| Liptonel a răspuns:

Click dreapta pe My computer -> Properties si de acolo ne zici de cati GHZ ai procesorul si cati GB RAM are calculatorul. Pentru aflarea placii video dai pe "START" dai la search ( daca ai windows xp ), sau daca ai windows 7, scrii acolo in casuta aia " dxdiag " ( fara ghilimele ) si dai enter. Din acel "meniu" de sus alegi display, si va scrie pe undeva cati mb are placa ta video. Te astept(am)

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Uita-te cat costa in prezent un pc de tipul aceluia pe care il ai si imparte la 2 si atat poti cere, sa ai de unde mai lasa vreo 10-15%. Numai bine!

| Zangetsu a răspuns:

Trebuie sa enumerezi fiecare componenta in parte pentru a estima pretul calculatorului. poti folosi programe precum aida64 ca sa vezi ce componente deti.

| KodrutZ a răspuns:

Maxim 30-40% din valoarea lui la momentul respectiv.

| dennis17 a răspuns:

Pai ca sa vinzi un calculator la un pret mare, trebuie ca si componentele lui sa fie bune, normal nu? degeaba arata sclipitor pe dinafara daca pe dinauntru e "praf", descarca programul "EVEREST" si vezi ce componente ai, intreaba pe cineva ( sau pe mine pe mess ) si iti voi zice un pret.
id-ul meu este inactive92

| DariaSofia95 explică:

Procesor: amd athlon(tm)64 x2 dual core processor 3800 + 2.01 ghz

ram: 1 gb
si placa video ...nu stiu unde sa ma uit sa vad cati mb are.

| DariaSofia95 explică:

Placa video are 64 mb si monitorul 19''(inchi)

| cioara2 a răspuns:

Eu am un laptop de vanzare. laptop e de o luna jumate si am garantie factura de la el tot. laptop e un Samsung capacitatea lui e foarte mare...