Este ceva nornal nu iti face griji asa a fost si la mine iti cere nr de telefon trimite um sms cu un cod si apoi tu il scrii acolo si disfruti de facebook
Pentru a verifica daca acela este chiar numarul tau de telefon. De ex., daca tu ai fi pus un numar de telefon aleatoriu si se nimerea sa fie, sa spunem, al meu, eu nu imi mai puteam face cont pe acel numar pentru ca se presupunea ca este al tau. Sau daca ai un smartphone si iti iei aplicatia Facebook pe el si vrei sa vorbesti pe Facebook Messenger, nu poti face asta cu un cont al carui user nu esti cu adevarat tu. Accepta verificarea cu incredere, este pentru binele tau, nu neaparat al altora.
Daca telefonul nu are internet, adio.Asa am bagat eu numarul meu de Nokia ala vechi si mi-a trimis un link de confirmare a numarului de telefon.Ei, nu am putut intra.Nu se poate confirma acel link daca intri de pe laptop.Adica sa copii link-ul si sa intri acolo.Ci doar de pe acel telefon.Deci daca telefonul nu are internet...
Poti alege o optiune pentru trimitere a unui mesaj normal, nu link.
Pentru că facebook nu vrea Spam...trebuie să îți verifice identitatea... dacă dai cereri la persoane pe care nu le cunoști, e posibil să faci verificare prin poze Baftă!
P.Sacă dai prea multe cereri într-un timp scurt, îți apare, altfel nu
Cksihja întreabă:
FloFlorentina întreabă: