Cel mai probabil s-a distrus cablul. Ori o schimbi, ori rogi pe cineva priceput să îți schimbe firul de la ea.
Cel mai sigur este totuși s-o schimbi.
@Paul1324 - cum găsești tu care e firul pozitiv (respectiv cel negativ) dacă la priză ai numai curent ALTERNATIV?!?
Da, s-a ars o rezistenta din placa, se poate repara dar cineva specializat, daca iti permiti iti poti cumpara alta noua si cu garantie
Da, s-a ars. A facut scurt circuit. Mai bine achizitioneaza alta. Nu merita reparata. Probabil nici nu mai merge. Depinde de piesa arsa
Am vazut ceva placa pe Flanco, 60 lei redusa de la 119 acuam dfe Craciun, oare e buna, ai mei nu vor sa imi dea bani, pentru ca incep ca imi ard parul, ca toate le stric etc.Sunt sgarciti.Si m-am gandit sa imi iau din banii mei.
Buna. Placa ta de par este veche sau de o proasta calitate, iar de aceea s-a scurtcircuitat, adica firul pozitiv a atins firul negativ. Daca puneai mana pe fier, te electrocutai -doamne fereste-. Ar trebui sa-ti cumperi o placa noua, iar daca se mai intampla vreo data asa ceva arunc-o la gunoi. Nu o mai folosi. risti sa te electrocutezi.