@Đ☺aʀ ea♂ ɴɨɱёɴɪ ☺Łtcɪɴɛv☺ pai normal ca trebuie sa-ti reinstalezi windows-ul din nou si solutia asta este cea mai sigura restul sunt cam cu dubii Spor la reinstal!
Edit: N-ai pentru ce!
Scoate programul asta http://www.h33t.com/......etails.php
si cu el poti crea partitia D direct din windows.
Daca nu ai instalat sau copiat ceva pe ea cautsa file scavanger si recupereaza datele
Salut! Daca tu stii sa reinstalezi windows-ul vei sti la ce ma refer in urmatoarele fraze: atunci cand il reinstalezi la un moment dat iti apar/e partitiile actuale (C, D, E etc.) ca sa crezii o partitie noua mai jos iti da si niste indicatii (D delete partition parca etc) si tot acolo ai si C create new partition, apesi tasta C si umezi pasii (pui marimea partitiei).
Chestia asta o poti face si din CP (Control Panel) dar asta este mult mai complicat!
O poti face si cu ajutorul unor programe, dar majoritatea programelor bune pentru asa ceva sunt greu de gasit
inca un sfat si te-am lasat daca nu ai inteles nimic d ela mine te sfatuiesc sa te duci pe forumul de la Softpedia faci cont si faci un topic cu problema ta (daca nu este, dar trebuie sa fie) pe acel forum sunt experti in it!
Pa-pa.
Buna, din cate stiu eu cand reinstalezi windowsul iti faci acoolo si partiturile, odata ce e instalat, nu poti sa iti mai creezi o partitura. Totusi daca nu ai instalat multe programe iti poti reinstala windowsul inca odata. Pearea mea e ca pc va merge mai bine cu 2 partituri, si oricum e mai comod si pentru tine.
Dai dublu clik pe D si ii dai foram daca nu avand net pot sa iti intre virusi in pc si sa iti stearga data daca nu ai instalat windosu gresit
@Toxic stiu unde se gasesc toate alea[create a new partition etc] dar asta ar insemna sa`mi reinstalez windowsu` din nou x_x
si cred ca asta am sa fac.alta solutie nu gasesc.
Da acela e programu pentru problema ta dar am si eu o problema mereu cand deschid pc acolo arata chestia aia cu cronometru si ma intreaba care windows vreau sa-l bag pentru ca am doua windows xp as vrea sa stiu cum stergi una din partituri mai exact a doua ca prima are programele mele instalate va rog spuneti-mi cum sa fac mers astept raspunsuri