| Alexandra_Gabriela_1995 a întrebat:

Astazi mi-am pus router de la romtelecom pentru a putea folosi tableta si telefonul.Dar am o problema,tableta nu se conecteaza indiferent da modul este wep, deschis, etc.Telefonu se conecteaza dar tableta nu. Tableta este Allview alldro speed android 4, iar telefonul este un Nokia C3.
Va rog frumos sa ma ajutati.

7 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Apeleaza la romtelecom. In fond ei trebuie sa rezolve problema deoarece e in intereseul lor sa iti faca tie treburile sa functioneze. Routerul nu are treaba cu tableta si nici nu trebuie schimbat din moment ce pe telefon iti merge. Apeleaza la Romtelecom cel mai bine.

| shannygelu a răspuns:

Scrie in explorer 192.168.1.1 dai enter admin sus admin jos apoi configurezi basic wireless lan si schimbi channel id ori pa auto ori pui un nr care sa mearga la amandoua

| Alexandra_Gabriela_1995 explică (pentru shannygelu):

Nu merge absolut nimic.Cand o pun sa se conecteze nu face decat sa arate intruna SE OBTINE ADRESA IP nu se conecteaza deloc

| shannygelu a răspuns (pentru Alexandra_Gabriela_1995):

Intri pe calculator si modifici nu cu tablet dupa ce ai modificat pe pc incerci

| shannygelu a răspuns (pentru Alexandra_Gabriela_1995):

Deci sigur este de acolo si eu am avut aceeasi problema cu o tablet deci stiu ce vorbesc

| SkyHunter232 a răspuns:

Pai. primul lucru pe care al trebui sa il faci ar fi sa contactezi oameni de la Romtelecom ca sa fixeze aceasta treaba.
Daca nu merge asa iti trebuie un nou router.
Fundita big grin

| Alexandra_Gabriela_1995 explică (pentru SkyHunter232):

Omu de la romtelecom a stat doua ore acasa la mine sa faca tableta sa prinda semnal dar nu a reusit.